Schadeherstel

Vertrouw ook bij schade op ons, uw BOVAG schadeherstel bedrijf!

Schade aan uw caravan, camper of vouwwagen, wij snappen dat u hier liever niet aan wilt denken.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in schadeherstel en helpen u graag met het repareren van uw schade zodat u snel weer van een volgende kampeervakantie kunt genieten. U moet kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel.

Regelmatige controle en onderhoud is daarvoor van groot belang. Maar u kunt onverhoopt ook schade aan uw caravan, camper of vouwwagen oplopen. De meest voorkomende schades aan een caravan, camper en vouwwagen zijn:

 • hagelschade aan uw caravan of camper
 • klapband
 • vochtschade
 • deuken en krassen

SPECIALIST in schadeherstel

Onze werkplaats heeft het Bovag kwaliteitskeurmerk. Dat betekent dat de Bovag (brancheorganisatie voor schadeherstelbedrijven) ACR Caravan- en Camperservice B.V. erkent als specialist in schadeherstel.

BIJNA ALLE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN

Wij werken in opdracht ban bijna alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Onder andere Avero, Achmea, Centraal Beheer, Hema, Univé, Klaverblad, Ohra, Goudse, Meeus en Omnia gestuurde verzekeringen Interpolis, Aegon, Allianz, Anker, Ansvaridea, ASR, Europeesche, Generali, Noord Hollandse, Reaal, Unigarant, NKC, Goboony.

Wat te doen bij schade? Lees hieronder wat wij voor u doen.

 1. Bekijk de schade, kan u wel of niet meer rijden;
 2. Maak foto’s;
 3. Vul het schadeformulier van uw verzekering in:
 4. Meld de schade bij uw verzekering, vraag naar uw schadenummer en eventuele eigen risico. Geef aan dat u de caravan/camper bij ACR Caravan- en Camperservice in Austerlitz wilt repareren. (dit mag u zelf bepalen)
 5. Neem contact op ACR Caravan- en Camperservice 0343-576095.
 6. Wij maken een taxatie van de schade
 7.  Indien nodig hebben wij contact met een door de verzekeraar aangewezen schade-expert
 8. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie van de de schade
 9. U krijgt uw kampeermiddel schadevrij en netjes terug

Profile Repair®

Profile Repair is een gepatenteerde reparatie methode. TNO heeft deze techniek grondig getest en goedgekeurd. Dankzij de Profile Repair methode is het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan uw caravan of camper niet langer kostbaar of tijdrovend. Want de Profile Repair techniek is de methode om caravan- en camperwanden te repareren; snel, perfect en onder garantie en zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. De Profile Repair methode is bovendien erkend door verzekeraars.

Wilt u meer informatie over de Profile Repair techniek, kijk dan even op de website:

https://www.profile-repair.nl/index.html